Nedelja, 01/01 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
01/01Totenhem vs Aston VilaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
30/12/2022 01:49
Prvi dan 2023. godine nam donosi nekoliko veoma interesantnih duela, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Totenhema i Aston Vile. Susret između ova dva tima je zakazan za
Totenhem

Fudbaleri Totenhema igraju promenljivo čitavim tokom šampionata, pa je u takvoj situaciji još i dobro što se ova ekipa pre ovog kola nalazi na četvrtom mestu na tabeli, za koje je poznato da na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona.
U prošlom kolu su izabranici Antonija Kontea odigrali meč bez pobednika na gostovanju kod Brentforda, a taj duel je završen rezultatom 2:2.
I pre tog duela su Spursi odigrali meč sa velikim brojem golova na svom terenu protiv Lidsa, kada su slavili sa 4:3.
Na domaćem terenu je Totenhem do sada ostvario šest trijumfa i dva poraza.

Aston Vila

Primarni cilj Aston Vile će bez ikakve sumnje biti opstanak u društvu najboljih, a u ovom trenutku se tim iz Birmingema nalazi na dvanaestom mestu na tabeli uz pet bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe, pa slobodno možemo konstatovati da svi navijači tima sa "Vila Parka" imaju dosta razloga za zadovoljstvo.
Nažalost, u prošlom kolu je Aston Vila očekivano poražena na svom terenu protiv Liverpula, a taj duel je završen rezultatom 1:3.
Ipak, pre toga je dvanaestoplasirani tim na tabeli vezao dva veoma važna trijumfa i u situaciji je da ponovo odigra rasterećen meč u gostima kod favorizovanog Totenhema.

Naš predlog

Oba tima u poslednje vreme igraju mečeve sa velikim brojem golova, pa smo mišljenja da nas nešto slično očekuje i ovog puta zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica CircusBet pripremila kvotu 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.