Nedelja, 01/01 - Fudbal, Francuska, Liga 1
01/01Monako vs Brest1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
30/12/2022 01:56
U nedelju je na programu gotovo kompletno kolo francuske Lige 1, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Monaka i Bresta. Susret između ova dva tima je na programu od 15 časova.
Monako

Primarni cilj Monaka će i ove sezone biti direktan plasman u Ligu šampiona, a poznato je da će do njega na kraju prvenstva doći samo dve prvoplasirane ekipe na tabeli, dok će treća morati u kvalifikacije.
U ovom trenutku se tim iz kneževine nalazi na petom mestu na tabeli uz čak sedam bodova manjka u odnosu na drugoplasriani Lans.
U prošlom kolu su izabranici Filipa Klemana odigrali jedan fenomenalan meč na strani kod Oksera, na kom smo videli čak pet golova, a na kraju je Monako slavio rezultatom 2:3, zbog čega sasvim sigurno ova ekipa u veoma lepom raspoloženju dočekuje Brest.

Brest

Još na početku sezone je bilo i više nego jasno da će Brest biti jedan od glavnih kandidata za ispadanje u niži rang.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na sedamnaestoj poziciji na tabeli koja je nažalost i poslednja koja na kraju prvenstva znači selidbu u Ligu 2.
U prošlom kolu je Brest u jednom sjajnom duelu poražen na svom terenu od favorizovanog Liona, a taj meč je završen rezultatom 2:4.
Inače, kada su u pitanju partije na gostovanjima, do sada je sedamnaestoplasirani tim na tabeli ostvario dva trijumfa, jedan remi i pet poraza.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme utisak je ipak da je Monako zaista veliki favorit na ovom duelu, zbog čega vam bez mnogo razmišljanja savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.59.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.