Nedelja, 01/01 - Fudbal, Francuska, Liga 1
01/01Nant vs Okser1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
31/12/2022 14:42
U obe ekipe nadaju se da će im u 2023. biti mnogo bolje. Trenutno su i Nant i Okser u nezavidnoj poziciji. Meč francuske Lige 1 igra se u nedelju u 15 časova.
Nant

\'\'Kanarinci\'\' su aktuelni osvajači Kupa Francuske a to im je donelo igranje u grupnoj fazi Lige Evrope. U šest utamica, drugog po jačini, evropskog takmičenja, ostvarili su po tri pobede i poraza. To je bilo dovoljno za drugo mesto iza Frajburga, a ispred Karabaga i Olimpijakosa. Igraće u osmini finala Lige Evrope, ali do tada im je glavni cilj da umaknu iz opasne zone u domaćem prvenstvu. Nant je bez pobede u prethodnih pet kola, imaju četiri remija i poraz, a pre četiri dana remizirali su sa ekipom Troa na strani. U prvih 16 kola pobedili su samo dva puta ali su sa 8 remija rekorderi uz timove Remsa i Strazbura.

Okser

Mnogo je vremena trebalo Okseru da se vrati u elitu, čitava decenija. Proletos su uspeli u tome, ali će morati znatno da poprave formu i rezultate ukoliko ne žele da se ekspresno vrate među drugoligaše. Posle 16 kola u Ligi 1 tim iz Burgundije je sakupio samo 13 bodova i nalaze se na 18. mestu, onom koje na kraju prvenstva donosi igranje u baražu. Iza njih su Strazbur i Anže, ali daleko nisu odmakli ni timovi ispred njih, pre svih Brest, Nant i Monpelje. Najveći problem ekipe Oksera je igranje na strani, na osam utakmica uzeli su samo 4 boda, a jedini trijumf su ostavrili u Monpeljeu još krajem avgusta.

Predlog

Pogled na tabelu nam govori koliko su bodovi bitni i jednima i drugima. Ovo je jedan od mečeva u kome oni vrede dvostruko jer se osvajaju protiv direktnog konkurenta. Nant nema izbora, mora da dobije Okser i prekine niz bez pobede. Njih je jesenas skupo koštalo igranje u Ligi Evrope, ali su sada stigli da se odmore tokom Mundijala. Naš predlog je jedinica a koeficijent za nju u kladionici CircusBet iznosi 1.87.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.