Nedelja, 01/01 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
01/01Blekpul vs SanderlendUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
31/12/2022 15:09
Domaćin je zaboravio kad je poslednji put pobedio. Možda je dolazak Sanderlenda prilika za prekid crnog niza. Utakmica engleskog Čempionšipa na programu je u nedelju u 16 časova.
Blekpul

Neće ovo biti laka sezona za ekipu Blekpula. Oni su u Čempionšip ušli pre dve sezone, prethodnu su završili na solidnom 16. mestu i nisu strahovali za opstanak. Sada je situacija drugačija, posle 25 odigranih utakmica, dakle više od polovine prvenstva, nalaze se na pretposlednjem 23. mestu sa 25 osvojenih bodova. Naravno u ovoj ligi se sve brzo menja, dovoljna su dva,tri dobra rezulatata u kontinuitetu i eto skoka na tabeli, a primera radi Stouk na 17. mestu ima samo pet bodova više. Blekpul igra slabo na domaćem terenu i to će morati da promene iz korena. Oni su kao domaćini osvojili 11 bodova dok su sa strane doneli 14. Pre tri dana izgubili su na svom terenu od Šefild junajteda i to im je bioveć sedmi domaći poraz na 12 utakmica.

Sanderlend

\'\'Crne mačke\'\' su se vratile u drugu ligu prošlog proleća, i sudeći po tome njihov nastup u prvom delu prvenstva može se okarakterisati kao sasvim dobar. Bilo je malo problema u pojedinim momentima, ali trenutno 4. mesto je iznad svih očekivanja. Sanderlend je u odličnoj formi, U poslednjih šest kola samo su jednom izgubili, a od nastavka sezone, imaju tri pobede, remi i poraz. Sada su vezali dva trijumfa, protiv Blekburna u Sanderlendu i Vigana u gostima i stigli do 37 bodova. Ispred njih je Blekburn sa dva više, dok su Šefild junajted i Barnli, bara za sada, nedostižni. Za njih je najvažnije da ostanu u zoni plej-ofa, a to neće biti lako jer u ovom trenutku, recimo Preston, tim koji je na 15. mestu, ima samo tri boda manje od Sanderlenda.

Predlog

Po formi gosti bi trebalo da budu favoriti u Belkpulu ali domaćin ne može da bira rivale ako želi da krene ka sredini tabele. U prvom delu sezone u Sanderlendu nije bilo golova, meč je završen rezultatom 0:0, ali je to bilo još početkom oktobra. \'\'Crne mačke\'\' sada igraju dosta efikasno i naš predlog za ovaj meč je igra 3+ sa koeficijentom 1.96 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.