Ponedeljak, 02/01 - Fudbal, Škotska, Premijeršip
02/01Harts vs HibernijanUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
31/12/2022 16:53
U gradskom derbiju Edinburga \'\'Srca\'\' dočekuju Hibernijan. Utakmica škotskog Premijeršipa igra se u ponedeljak u 16 časova.
Harts

\'\'Srca\'\' su se ove sezone etablirala kao treći tim u Škotskoj i prvi pratilac večitog tandema Seltik-Rendžers. Harts je na trećem mestu, ima 28 bodova i utakmicu manje od vodećeg dvojca. Međutim bodovni zaostatak je toliki da u Hartsu ne mogu ni da pomišljaju na nešto više osim da zadrže sadašnju poziciju. Oni su igrali u grupnoj fazi Lige konferencija jesenas ali nisu uspeli da se plasiraju u nokaut fazu s obzirom da su osvojili trreće mesto u grupi. Ispred njih su bili Bašakšehir i Fiorentina, a samo su iza sebe ostavili letonski tim RFS. Harts je u odličnoj formi, u tri poslednja kola, od nastavka sezone, upisali su dve pobede i remi, a postigli su čak osam golova u duelima sa Kilmarnokom, Sent Džonsonom i Dandi junajtedom.

Hibernijan

Drugi tim iz Edinburga nalazi se na 8. mestu i predstoji mu bitka da nakon 22 kola u regularnom delu prvenstva bude u gornjoj polovini i plasira se u plej-of. Od šestoplasiranog Sent Džonsona imaju samo bod manje, pa je jasno da je to itekako izvodljiva misija uzimajući u obzir činjenicu da se igraju još 14 rundi. Hibsi su takođe odigrali tri utakmice posle pauze u prvenstvu ali su njihovi rivali bili mnogo zahtevniji nego oni sa kojima je igrao Harts. Morali su na megdan i Rendžersu i Seltiku i ta dva meča su izgubili sa 3:2 od \'\'Policajaca\'\', odnosno 4:0 od \'\'Kelta\'\', u prethodnom kolu, na svom terenu. Između ta dva poraza smestio je i jedan trijumf, pobedili su Livingston sa čak 4:0.

Predlog

Oba tima igraju izuzetno efikasne mečeve, a u prvom okršaju u sezoni, kada je domaćin bio Hibernijan, rezultat je glasio 1:1. Oba tima imaju nešto slabije odbrane i naš predlog za ovaj meč je 3+. Za ovaj tip koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.