Ponedeljak, 02/01 - Fudbal, Francuska, Liga 1
02/01Ren vs Nica1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
01/01/2023 14:16
Liga 1 nam je do sada donela baš dosta uzbuđenja, a u ponedeljak su na programu novi mečevi u ovom takmičenju. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Rena i Nice koji je zakazan za 21h.
Ren

Fudbaleri Rena igraju dosta dobro ove sezone, u kojoj će primarni cilj biti plasman na treće mesto koje na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na trećeplasirani Marsej.
Nažalost, u prošlom kolu je Ren poražen na gostovanju kod Remsa, a taj duel je završen rezultatom 3:1.
Na domaćem terenu je ovaj tim gotovo pa nepogrešiv, pošto je na osam odigranih susreta ostvario sedam trijumfa uz jedan poraz.

Nica

Što se tiče Nice, slobodno možemo konstatovati da smo od tima sa Azurne obale daleko više očekivali kada je ovogodišnje izdanje Lige 1 u pitanju.
Naime, u ovom trenutku se tim koji je prošle godine došao do petog mesta na tabeli i plasmana u Ligu konferencije, nalazi na devetoj poziciciji, i vrlo lako se može desiti da Nicu naredne sezone ne gledamo u evropskim takmičenjima.
U prošlom kolu inače je klub sa Azurne obale remizirao na svom terenu protiv Lansa, kada nije bilo golova.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Ren nastaviti sa briljantnim partijama na domaćem terenu, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.