Ponedeljak, 02/01 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
02/01Vest Bromvič Albion vs RedingUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
9 / 10 Ulog
01/01/2023 19:09
Ekipa iz Birmingema će svoj prvi meč u 2023. godini odigrati protiv \'\'Plemića\'\' iz Redinga. Utakmica se igra u ponedeljak u 16 časova.
Vest Bromvič Albion

Englezi maksimalno koriste praznike i igraju u \'\'ludačkom\'\' ritmu. U Čempionšipu su odigrana tri kola u osam dana, a tim iz Birmingema posle dve sigurne pobede planira i treću. VBA je prvo slavio kao gost u Bristolu da bi onda pobedio Preston na svom stadionu. Oba meča dobili su rezultatom 2:0. Pred ovaj meč  VBA se nalazi na 11. mestu ali bi pobedom mogao da se izjednači sa Sanderlendom koji je trenutno 6. Međutim, igra se još utakmica u ponedeljak popodne i ne verujemo da već posle ovog kola mogu u zonu plej-ofa. Uzimajući u obzir da su Barnli i Šefild junajted veliki favoriti za osvajanje dva prva mesta i direktan plasman u Premijer ligu, većina ostalih timova želi da se domogne plej-ofa i tako pokuša da dođe do te treće vize za elitu.

Reding

\'\'Plemići\'\' su odlično startovali u sezoni, bili u samom verhu tabele, ali kako vreme prolazi i Reding polako tone na tabeli. Ipak, i pored nešto slabijih rezultata ova sezona je svakako bolja za njih nego što je to bila prethodna. Reding je bio solidan u decembru, dva puta su pobedili, jednom remizirali i samo jednom izgubili. Taj poraz došao je takođe u Birmingmu, gde i sada gostuju, samo tada ih je pobedio tim Birmingema. U dva prethodna kola Reding je pobedio Svonsi na svom terenu i osvojio važan bod na teškom gostovanju u Noriču protiv \'\'Kanarinaca\'\'. I pored tog boda Reding i dalje gro poena osvaja kada igra pred svojim navijačima, 24 prema samo 10 sa gostovanja.

Predlog

Drugi put u kratkom vremenskom roku Reding odlazi na gostovanje u Birmingem. U prvom nisu bili uspešni, izgubili su od istoimene ekipe 3:2, a čini nam se da je Vest brom ozbiljniji tim od gradskog rivala Birmingema. U prvom delu sezone VBA je pobedio u Redingu, a to je činio i u tri međusobna okršaja pre tog. Izgleda da im prija da igraju protiv \'\'Plemića\'\' i smatramo da će to i sada potvrditi. Naš predlog je domaćin daje dva gola, a za T12+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.