Utorak, 03/01 - Fudbal, Grčka, Super League
03/01Levadiakos vs PanatinaikosUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
01/01/2023 20:35
Neporaženi Panatinaikos u utorak od 16 časova gostuje u Levadiji. Posle dva uzastopna remija prednost \'\'zelenih\'\' počela je da se topi.
Levadijakos

Domaći tim nije upao u novo prvenstvo Grčke sa velikim ambicijama. Levadijakos je prezadovoljan obezbeđivanjem opstanka i još jednom sezonom u eliti, u koju su se vratili rošlog proleća. Igrali su u drugoj ligi od 2018. godine i navijači su jedva čekali da njihovi ljubimci ponovo zaigraju u društvu atinskih velikana Olimpijakosa i Panatinaikosa, ali i risa, PAOK, AEK-a i ostalih. Posle prvih 15 kola Levadijakos ima 11 bodova na kontu i daleko od toga da je na sigurnom. Poslednjeplasirani Jonikos ima samo tri boda manje, a gotovo je izvesno da će, posle prvih 26 rundi u regularnom delu prvenstva, igrati u plej-autu sa još sedam timova iz donjeg dela tabele. U prošlom kolu su ostvarili važan trijumf, na svom terenu su minimalnim rezultatom pobedili Jonikos i ostavili ga na dnu.

Panatinaikos

Pre pauze u prvenstvu \'\'zeleni\'\' iz Atine su igrali sjajno, ostavrili su 12 pobeda i samo jedan remi, koji se dogodio u \'\'večitom\'\' derbiju sa Pirejcima. Izgledalo je da niko ne može sustići Panatinaikos ove sezone i da će titula najzad stići u njihove vitrine. Međutim, posle samo dva odigrana kola nakon odmora sve se promenilo. Panatinaikos nije uspeo da pobedi ni poslednjeplasirani Jonikos na strani, a ni OFI sa Krita na svom terenu. Dok dlanom o dlan, AEK je prišao na samo četiri boda zaostatka, a PAOK i Olimpijakos još su daleko sa deset bodova minusa. Ukoliko žele da mirnije spavaju \'\'zeleni\'\' moraju ponovo da pobeđuju u kontinuitetu, ne samo u Atini već i na gostujućim terenim. Za sada su još uvek bez poraza, ali ako ne podignu formu ni to neće trajati večno.

Predlog

Pomalo smo počeli da sumnjamo u Panatinaikos. Čak je i ona serija od 12 pobeda sa samo jednim nerešenim rezultatom bila sumnjiva, u smislu da su \'\'zeleni\'\' igrali kao pre više od deset godina kada su dominirali u Grčkoj. Sada već više liče na izdanja iz prethodnih sezona pa ćemo izbeći konačan ishod na ovom meču i predložiti igru 0-2 gola. Za ovaj tim kcota je 1.69 u kaldionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.