Utorak, 03/01 - Fudbal, Španija, Kup Kralja
03/01Espanjol vs Selta Vigo1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
02/01/2023 14:52
U utorak je sjajna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali meč španskog Kupa Kralja u kom će snage odmeriti Espanjol i Selta. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Espanjol

Fudbaleri Espanjola igraju promenljivo u ovogodišnjem izdanju španske La Lige, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na šesnaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
U prošlom kolu je Espanjol u velikom derbiju Barselone uspeo da izvuče bod protiv svog gradskog rivala a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Inače, kada su u pitanju partije na domaćem terenu, do sada je ova ekipa odigrala sedam mečeva i ostvarila samo jedan trijumf, uz dva remija i četiri poraza.

Selta

Selti ne cvetaju ruže u ovogodišnjem izdanju španske La Lige, a u ovom trenutku se tim iz Viga nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i Espanjol, koji se nalazi poziciju iznad, a upravo kod ove ekipe Selta i gostuje u ovom kolu.
U prošlom kolu u derbiju donjeg dela tabele, Selta je na svom stadionu remizirala protiv Sevilje, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Inače, kada su u pitanju partije na strani, do sada je tim iz Viga u prvenstvu odigrao sedam mečeva van svog terena i upisao samo jedan trijumf, jedan remi i čak pet poraza.

Naš predlog

I jedni i drugi ne blistaju ove sezone, a mišljenja smo da će se Selta ipak više fokusirati na nacionalni šampionat, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 2.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.