Sreda, 04/01 - Fudbal, Italija, Serija A
04/01Specija vs Atalanta1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
02/01/2023 16:28
U sredu se konačno nastavlja italijanska Serija A, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran u Liguriji gde će fudbaleri Specije ugostiti Atalantu. Meč između ova dva tima je zakazan za 14:30h.
Specija

Primarni cilj Specije će i ovog puta naravno biti opstanak u društvu najboljih, a u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi opstanak u Seriji A.
Iako je tim iz Ligurije toliko nisko na tabeli, treba napomenuti da Specija u ovom trenutku ima čak šest bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa ostvarila veoma važan trijumf na gostovanju kod Verone, kada je bilo 1:2.

Atalanta

Fudbaleri Atalante su na jedan fantastičan način započeli ovaj šampionat, čak je tim iz Bergama u prvih nekoliko kola bio na deobi prvog mesta sa Napolijem, međutim, onda su izabranici Đanpjera Gasperinija upali u veliku krizu, pa se u ovom trenutku popularna Boginja nalazi tek na šestom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu Evrope.
Inače, u prošlom kolu je tim iz Bergama na svom terenu odigrao jedan odličan meč protiv Intera, ali su na kraju ipak Neroazuri slavili rezultatom 2:3, što je nažalost bio treći uzastopni poraz Atalante.

Naš predlog

Specija po pravilu igra dobro na svom terenu, međutim, prednost ovog puta ipak dajemo Atalanti koja mora da se trgne, pa vam hrabro savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.