Sreda, 04/01 - Fudbal, Grčka, Super League
04/01PAOK vs Aris1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
02/01/2023 16:45
Grčko fudbalsko prvenstvo odavno nije bilo tako interesantno kao što je to slučaj ove sezone. Za vas smo ovog puta analizirali duel između PAOK-a i Arisa koji je zakazan za 19 časova.
PAOK

Fudbaleri PAOK-a se u ovom trenutku nalaze na trećem mestu na tabeli uz čak deset bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Panatinaikos, koji se mimo svih očekivanja nalazi na vrhu tabele.
Na poslednjih pet mečeva tim iz Soluna je ostvario čak četiri trijumfa, uz samo jedan remi, i to u prošlom kolu kada je ova ekipa remizirala na gostovanju kod Atromitosa, a taj meč je završen rezultatom 1:1.
Inače, što se tiče partija na domaćem terenu do sada je PAOK odigrao sedam mečeva na svom stadionu i ostvario pet trijumfa, jedan remi i jedan poraz.

Aris

Što se tiče Arisa, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli i kada se sve sabere i oduzme utisak je da svi navijači ovog tima imaju dosta razloga za zadovoljstvo.
Na poslednjih pet mečeva je ova ekipa ostvarila tri trijumfa i dva remija, što znači da Aris na poslednjih pet susreta ne zna za poraz.
Inače, u prošlom kolu je šestoplasirani tim na tabeli ostvario veoma važan trijumf na svom terenu protiv Panatolikosa, kada je bilo 1:0.
Na gostovanjima je do sada Aris odigrao sedam mečeva i ostvario dva trijumfa, dva remija i tri poraza.

Naš predlog

PAOK igra sjajno u poslednje vreme i mišljenja smo da će tim iz Soluna sa odličnim partijama nastaviti i na ovom meču protiv Arisa koji igra nešto slabije na strani ove sezone, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fenomenalnu kvotu 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.