Četvrtak, 05/01 - Fudbal, Turska, Superliga
05/01Gaziantep BB vs Istanbul Bašakšehir1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
02/01/2023 17:48
Ovogodišnje izdanje turske Superlige nam je do sada donelo baš dosta uzbuđenja, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Gazijantepa i Bašakšehira. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova.
Gazijantep

Fudbaleri Gazijantepa igraju jako loše u poslednje vreme, pa je tako ova ekipa na pet poslednjih duela bez trijumfa, a u tom periodu je ovaj tim doživeo tri poraza i dva remija.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na sredini tabele, preciznije na jedanaestoj poziciji sa sedamnaest osvojenih bodova.
U prošlom kolu je inače jedanaestoplasirani tim na tabeli poražen na gostovanju kod Giresunspora, a taj meč je završen rezultatom 2:1, uz podatak da su domaći do pobede došli nakon gola u petom minutu sudijske nadoknade.

Bašakšehir

Što se tiče Bašakšehira, navijači ovog tima mogu da budu zadovoljni, pošto se u ovom trenutku nekadašnji šampion Turske nalazi na odličnom trećem mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Galatasaraj.
U prošlom kolu je trećeplasirani tim na tabeli ostvario veoma važan trijumf na svom terenu protiv Antalije, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Što se tiče partija na strani, do sada je Bašakšehir ostvario tri trijumfa, dva remija i samo jedan poraz.

Naš predlog

Jedan izuzetno težak meč za prognoziranje, ali smo ipak mišljenja da će Bašakšehir nastaviti sa odličnim partijama u poslednje vreme zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 2.16.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.