Sreda, 04/01 - Fudbal, Italija, Serija A
04/01Torino vs VeronaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
02/01/2023 19:19
Posle nešto manje od dva meseca nastavlja se italijanska Serija A. Mada \'\'Azuri\'\' nisu igrali na Mundijalu, mnogo je fudbalera iz ove lige bilo prisutno u Kataru. Utakmica u Torinu igra se u sredu u 14.30.
Torino

\'\'Granata\'\' je imala odličan niz rezultata pre odlaska na pauzu. Na pet poslednjih kola tri puta su pobedili, jednom remizirali i poraženi su samo u Bolonji. Ipak ni to nije pomoglo da budu bolje plasirani od 9. mesta posle 15 odigranih kola. \'\'Bikovi\'\' su ostavrili šest pobeda i tri remija uz šest poraza, pa se mođe reći da je ovo prosečan rezultat za torinski tim. Uglavnom, ambicije i nisu megalomanske, pokušaće da se domognu nekog od evropskih kupova, ali i ako ne uspeju u tome, a teško da hoće, ništa zato. Torino je u dva prethodna meča na svom terenu u Seriji pobedio šampiona Milan i Sampdoriju. Favoriti su i protiv Verone.

Verona

Tim iz \'\'grada ljubavi\'\' zauzima poslednje mesto na tabeli i u Veroni je već počela da vlada panika. Znaju dobro u ovom timu kako je igrati u drugoligaškoj konkureniciji pošto se često seljakaju iz jednog u drugi rang. Posle 15 odigranih utakmica Verona je uspela da pobedi samo Sampdoriju i to početkom septembra, a trenutno su u neverovatnoj seriji od deset uzastopnih poraza. Ono što upada u oči je podatak da Verona nijedan od tih deset poraza nije doživela na ubedljiv način, uglavnom je to bilo sa golom razlike i nekoliko puta sa dva. Ipak, od toga nemaju nikakvu korist i sve im je to donelo ravno nula bodova. U prvih pet kola uzeli su sve bodove koje imaju, tada su ostvarili tu jednu pobedu i dva puta su igrali nerešeno.

Predlog

Ni jedna ni druga ekipa ne mogu se pohvaliti efikasnošću. Torino je dao 16 a Verona samo 12 golova. Ipak, \'\'Bikovi\'\' su te svoje golove usplei da naplate sa 21 bodom, dok je Verona uglavnom postizala utešne pogotke. Na utakmicama između ova dva tima ne pada mnogo golova, na poslednjih pet nije ih bilo više od dva, pa je naš predlog i za ovaj meč 0-2 gola sa koeficijentom 1.83 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.