Sreda, 04/01 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
04/01Sautempton vs Notingem Forest1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
02/01/2023 19:54
Jedna od najvažnijih utakmica u sezoni za oba tima igra se na Sent merisu u Sautemptonu. Meč je zakazan za sredu u 20.30.
Sautempton

Sve ono loše iz jesenejg dela sezone za \'\'Svece\'\' je nastavljeno i posle pauze zbog Mundijala. Na dve odigrane utakmice Sautempton je doživeo isto toliko poraza i sada je na poslednjem mestu na tabeli. Navijačima je već hladno oko srca, znaju šta se mođe dogoditi u maju, a onda je povratak put posut trnjem. Pre deset dana Sautempton je izgubio derbi juga protiv Brajtona na svm terenu, a onda je poklekao i na Krejven Kotidžu protiv Fulama, primivši gol u samom finišu meča za 2:1. Gledano i pre prekida prvenstva, sada imaju niz od pet uzastopnih poraza i moraju pod hitno da prekinu crni niz.

Notingem Forest

I \'\'Šumari\'\' su u zoni ispadanja, ali su oni tu od početka svoje povratničke sezone u Premijer ligi. Nije ih bilo više od dve decenije a ako ne poprave formu i rezultate, vratiće se među drugoligaše posle samo jedne sezone. Možda je najava boljih dana meč sa Čelsijem koji su odigrali pre tri dana. Mada su gubili na svom terenu fudbaleri Notingema su uspeli da izjednače i osvoje važan bod. Ostali su na 16. poziciji, sakupili su 14 bodova, koliko ima i Vest Hem ispred njih. Notingemu ne ide dobro u gostima, na osam odigranih utakmica samo su dva puta ostali neporaženi, i to protiv Evertona na Gudisonu i Brajtona na Ameksu. Pokuašće da do prve gostujuće pobede dođu kada je najbitnije, u poznatoj engleskoj luci na stadionu Sent Meris.

Predlog

Ovo je jedna od onih utakmica u kojima bodobvi vrede dvostruko. Radi se o direktnim konkurentima u borbi za opstanak i ko bude poražen imaće vraški težak zadatak da ostane u ligi. Srećom po oba tima još nije ni polovina prvenstva pa vremena ima dovoljno, ali znajući sa kakvim timovima tek trebakju da igraju, ovo je prilika koja se ne sme ispustiti. Za Sautempton nema izbora, niz poraza mora se prekinuti i mi verujemo da će uspeti u tome. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.