Četvrtak, 05/01 - Fudbal, Španija, Kup Kralja
05/01Eldense vs Atletik Bilbao1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
02/01/2023 22:26
Četvrtak je rezervisan za Kup mečeve u Španiji, a za vas smo ovog puta analizirali duel između niželigaša Eldensea i Atletik Bilbaa. Susret između ova dva tima je zakazan za 21h.
Eldense

Svakako da će Eldense bez bilo kakvog opterećenja nastupiti u ovogodišnjem izdanju španskog Kupa, iako treba biti realan pa priznati da je Atletik Bilbao veliki favorit.
Inače, Eldense je u prethodnoj rundi eliminisao favorizovani Burgos, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Za one koji ne znaju ova ekipa se takmiči u trećoj španskoj ligi, a ono što takođe treba napomenuti je podatak da se Eldense u ovom trenutku nalazi na prvom mestu na tabeli, i kako sada stvari stoje smeši mu se ulazak u Segundu.

Atletik Bilbao

Poznato je da Atletik Bilbao poslednjih godina pruža zapažene rezultate u španskom Kupu, a vrlo lako se može desiti da to bude slučaj i ovog puta.
Ipak, utisak je da će ove sezone prioritet biti prvenstvo, tačnije napad na pozicije koje vode u neko od evropskih takmičenja, a deluje da bi Liga konferencije bila baš po meri kluba iz Baskije.
U prošlom kolu najkvalitetnijeg ranga španskog fudbala Atletik Bilbao je remizirao na veoma teškom gostovanju kod Betisa, a taj duel je završen bez golova.
Inače, trenutno se ponos Baskije nalazi na sjajnom petom mestu na tabeli.

Naš predlog

Mišljenja smo da se pitanje pobednika ovog susreta nijedne sekunde ne sme postaviti, pa vam toplo preporučujemo da ovde odigrate 2 za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.33.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.