Nedelja, 08/01 - Fudbal, Italija, Serija A
08/01Lacio vs EmpoliUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
05/01/2023 13:18
Posle neuspeha u meču sa Lećeom Lacio traži prvu ovogodišnju pobedu. Utakmica protiv Empolija igra se u nedelju u 15 časova.
Lacio

Rimljani su neprijatno iznenadili svoje navijače izdanjem na jugu zemlje. Oni su gostovali u Lećeu, vodili na poluvremenu pogotkom Imobilea ali su na kraju ostali praznih šaka s obzirom da je domaćin u nastavku dao dva gola. Da su doneli tri boda sa stadiona Via Del Mare sada su mogli ravnopravno da se uključe i u trku za Skudeto, pošto je Napoli doživeo prvi poraz u sezoni, ovako je zaostatak za Napolitancima ostao 11 bodova i mada je ostalo da se igra više od polovine prvenstva, možda je realnije da se Lacio bori za plasman u Ligu šampiona. Poraz od Lećea bio je drugi uzastopni pošto su u poslednjem kolu pred prekid šampionata izgubili od Juventusa u Torinu.

Empoli

Ekipa iz Toskane igra sasvim dobro i kontorliše svoju poziciju na tabeli. Trenutno je Empoli na 13. mestu sa 18 osvojenih bodova, koliko ima i Leće ispred njih. U sredu su uspeli da osvoje bod na teškom gostovanju u Udinama, a možda su mogli i više s obzirom da su vodili sve do dvadesetak minuta pre kraja. Empoli je u osam mečeva na strani uspeo samo jednom da pobedi ove sezone. Bilo je to u Bolonji gde su slavili minimalnim rezultatom. Još na četiri meča osvojili su po bod, dok su poraženi tri puta, od Napolija, Juventusa i Specije. Nisu preterano efikasni na strani, na osam utakmica dali su samo šest golova, ali ni na domaćem terenu ne daju mnogo golova pa su ih ukupno dali 13 na 16 utakmica.

Predlog

Lacio ima imperativ pobede ali nam ne deluje da je jedinica baš toliko izvesna i da niska kvota vredi rizika. Prošle sezone je na Olimpiku odigran jedan epski meč između ove dve ekipe koji je završen rezultatom 3:3. Puno golova bilo je i u Empoliju gde je Lacio slavio sa 3:1. Zato je naš predlog i sada veći broj golova jer verujemo da će navijači u prestonici videti barem tri. Za 3+ koeficijent je 1.80 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.