Petak, 06/01 - Fudbal, Španija, Segunda
06/01Leganes vs Lugo1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
05/01/2023 15:29
Španska Segunda se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Leganesa i Luga. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Leganes

Poznato je da je Leganes dosta dugo igrao u društvu najboljih, ali dve poslednje sezone ova ekipa nastupa u Segundi, i svakako da će i ovog puta primarni cilj biti plasman u društvo najboljih.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na devetom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na šestoplasiranu Granadu, a poznato je da je to šesto mesto ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u doigravanje.
U prošlom kolu je Leganes slavio na svom terenu protiv Saragose, rezultatom 2:1.

Lugo

Što se tiče Luga, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na devetnaestom mestu na tabeli koje je nažalost i poslednje koje na kraju šampionata znači selidbu u niži rang, a svakako da bi ova ekipa to želela da izbegne.
U prošlom kolu je devetnaestoplasirani tim na tabeli odigrao jedan sjajan meč na svom terenu i savladao favorizovanu Granadu, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Inače, kada su u pitanju partije na strani, do sada je Lugo odigrao deset mečeva van svog terena i upisao dva trijumfa, dva remija i čak šest poraza.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Leganes dosta lakše nego što se očekuje slaviti na ovom susretu, pa vam toplo preporučujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila sjajnu kvotu 1.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.