Petak, 06/01 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
06/01Benfika vs PortimonenseUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
05/01/2023 15:35
Portugalska liga nam je do sada donela dosta uzbuđenja, a od petka su na programu novi mečevi u Primeiri. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Benfike i Portimonensea, koji je zakazan za 20 časova.
Benfika

Fudbaleri Benfike igraju generalno dosta dobro ove sezone, o čemu najbolje svedoči i trenutno prvo mesto na tabeli, međutim u novu kalendarsku godinu je ova ekipa ušla sa teškim porazom na gostovanju kod Brage, pošto je taj meč na Kamenolomu završen rezultatom 3:0.
I pored toga popularni Orlovi još uvek imaju pet bodova viška u odnosu na drugoplasirani Porto, što za prvenstvo poput portugalskog nije nimalo naivna bodovna prednost.
Što se tiče partija na domaćem terenu do sada je Benfika na sedam odigranih susreta ostvarila isto toliko trijumfa.

Portimonense

Kada se sve sabere i oduzme utisak je da svi navijači Portimonensea imaju dosta razloga za zadovoljstvo.
Naime, primarni cilj ove ekipe je svakako opstanak u društvu najboljih, a u ovom trenutku se ovaj tim nalazi na sjajnom osmom mestu na tabeli i daleko je od bilo kakve borbe za opstanak.
Ruku na srce, u prošlom kolu je ova ekipa doživela poraz na svom terenu od Kasa Pije, koja igra sjajno ove sezone, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Na gostovanjima Portimonense ima skor od tri trijumfa i isto toliko poraza.

Naš predlog

Po našem mišljenju je Benfika veliki favorit na ovom duelu, a pored jedinice, smatramo da bi ovaj susret u prestonici Portugala mogao da nam donese i dosta pogodaka, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 2.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.