Subota, 07/01 - Fudbal, Italija, Serija A
07/01Monza vs Inter1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
05/01/2023 15:43
Već od subote su na programu novi mečevi u italijanskoj Seriji A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Monce i Intera. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Monca

Monca je dobro započela takmičenje i u novoj kalendarskoj godini, pošto su na veoma teškom gostovanju kod Fiorentine uspeli da izvuku bod.
Taj duel na stadionu "Artemio Franki" je završen rezultatom 1:1, iako je utisak da je domaća ekipa bila dosta bliža trijumfu.
U ovom trenutku se klub koji je u vlasništvu legendarnog Silvija Berluskonija nalazi na petnaestom mestu na tabeli i kako sada stvari stoje sva je prilika da ćemo ovu simpatičnu ekipu i naredne sezone gledati u društvu najboljih, iako ima još dosta da se igra.

Inter

Fudbaleri Intera u veoma lepom raspoloženju dolaze na ovo gostovanje kod novajlije u društvu najboljih, pošto je milanski gigant u prošlom kolu u velikom derbiju uspeo da nanese prvi poraz Napoliju ove sezone.
Taj duel na stadionu "Đuzepe Meaca" je završen rezultatom 1:0, a jedini gol postigao je Edin Džeko koji je još jednom potvrdio da igra sjajno ove sezone.
U ovom trenutku se Neroazuri nalaze na četvrtom mestu na tabeli, a za očekivati je da četa Simonea Inzagija u narednih nekoliko kola napadne i prvu poziciju.

Naš predlog

Iako je Monca izuzetno zanimljiva ekipa koja je posebno inspirisana protiv italijanskih velikana, mišljenja smo da će Inter ipak slaviti na ovom meču i još više se približiti vodećim ekipama na tabeli.
Kladionica Meridianbet dvojku na Neroazure plaća sa koeficijentom 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.