Nedelja, 08/01 - Fudbal, Španija, La Liga
08/01Sevilja vs Hetafe1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
05/01/2023 15:49
Nedelja nam donosi pregršt zanimljivih susreta a bez ikakve sumnje se jedan od njih igra na stadionu \"Sančez Pichuan\" gde će Sevilja ugostiti Hetafe. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Sevilja

Malo ko je zaista mogao da pretpostavi da će fudbaleri Sevilje imati ovoliko problema u ovogodišnjem izdanju španske La Lige.
Naime, u ovom trenutku se nekadašnji uzastopni osvajač Liga Evrope nalazi na katastrofalnom osamnaestom mestu na tabeli koje na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
U prošlom kolu su Andalužani ponovo odigrali jedan ne baš najbolji meč, i to pošto su na gostovanju kod Selte, kojoj takođe gori pod nogama, odigrali meč bez pobednika, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Hetafe

Hetafe za primarni cilj godinama unazad ima opstanak, iako je pre nekoliko sezona ovaj klub bio na pragu ulaska u Ligu šampiona, ali je na kraju ipak završio kao peti i morao je da se zadovolji sa grupnom fazom Liga Evrope, gde je kasnije došao čak do četvrtfinala.
Što se ove sezone tiče, u ovom trenutku se ekipa iz predgrađa Madrida nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz lepu prednost u odnosu na najugroženije ekipe.
U prošlom kolu je Hetafe slavio na svom terenu protiv Majorke, a taj meč je završen rezultatom 2:0.

Naš predlog

Kada bacimo pogled na sve mečeve koji se igraju u nedelju, stiče se utisak da nam nigde nije toliko izrazita jedinica, kao što je to na ovom duelu.
Smatramo da Sevilja prosto mora da dobije ovaj meč, pa vam bez neke dalje analize toplo preporučujemo da probate sa 1 koji kladionica Maxbet plaća sa poprilično dobrom kvotom 1.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.