Subota, 07/01 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
07/01Casa Pia vs PortoDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
05/01/2023 16:27
U subotu je posle duže vremena fantastična ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Kasa Pije i Porta. Susret između ova dva tima je zakazan za 21:30h.
Kasa Pija

Kasa Pija je debitant u društvu najboljih, i ako se taj podatak uzme u obzir onda slobodno možemo konstatovati da svi navijači ovog kluba imaju pregršt razloga za zadovoljstvo.
Naime, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na fantastičnom petom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu konferencija, što bi bio fenoemenalan uspeh.
U prošlom kolu je petoplasirani tim na tabeli odigrao još jedan sjajan meč i slavio na veoma teškom gostovanju kod neugodnog Portimonensea, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Porto

Ono što je posebno obradovalo sve navijače Porta je da je Benfika u prošlom kolu doživela ubedljiv poraz od Brage (3:0), pa u ovom trenutku bodovna razlika između dva prvoplasirana kluba iznosi samo pet bodova, što je ruku na srce u prethodnih nekoliko sezona bila ogromna razlika za portugalski fudbal.
Ipak, dovoljan je još samo jedan kiks lidera na tabeli da se popularni Zmajevi u potpunosti vrate u igru.
U prošlom kolu je inače drugoplasirani tim na tabeli vez većih problema slavio na svom terenu protiv Aruke kada je bilo više nego ubedljvih 5:1.

Naš predlog

Kasa Pija je tvrd orah za sve rivale, a posebno inspirisano fudbaleri ove ekipe deluju u duelima protiv izrazitih favorita, kao što je to u ovom slučaju Porto, pa je možda i najrealnije da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila fenomenalnu kvotu 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.