Nedelja, 08/01 - Fudbal, Škotska, Premijeršip
08/01Dandi Junajted vs Rendžers1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
05/01/2023 16:36
U nedelju nas očekuje pregršt izuzetno interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali jedan meč iz škotskog šampionata. U pitanju je duel između Dandija i Rendžersa, koji je zakazan za 17 časova.
Dandi

Nažalost, vrlo lako se može desiti da Dandi na kraju ove sezone ispadne iz društva najboljih, što je malo ko mogao da pretpostavi.
Naime, ovaj tim se u ovom trenutku nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli, međutim, ono što je svakako dobro je podatak da ova ekipa u poslednje vreme igra zaista sjajno.
Naime, u dva poslednja kola Dandi je ostvario isto toliko trijumfa, a poslednji se desio u prošlom kolu kada je ova ekipa pobedila favorizovani Sent Džonson na strani, pošto je taj duel završen rezultatom 0:1.

Rendžers

Rendžers će po svemu sudeći i drugu godinu zaredom ostati bez naslova prvaka.
Naime, u ovom trenutku tim sa "Ajbroksa" ima čak devet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Seltik, a lepu priliku da se primaknu svom najljućem rivalu su popularni "Policajci" propustitli u prošlom kolu kada su samo remizirali sa Seltikom na svom terenu (2:2).
Iako su gosti prvi došli do vođstva, već na startu drugog poluvremena je Renders postigao dva gola i kontrolisao utakmicu sve do samog kraja, kada su Kelti došli do poravnanja rezultata, što je izazvalo veliko razočarenje na prepunom stadionu.

Naš predlog

Nakon poraza u "Old Firmu" Rendžers više nema pravo na kiks ukoliko želi da se umeša u kakvu takvu borbu za naslov prvaka, pa vam i pored odličnih partija Dandija u poslednje vreme toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.