Ponedeljak, 09/01 - Fudbal, Grčka, Super League
09/01Panaitolikos vs OFIUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
08/01/2023 13:58
U Agriniji se u 17. kolu grčke Super lige sastaju domaći Panetolikos i OFI sa Krita. Meč je na programu u ponedeljak u 16 časova..
Panetolikos

Domaći tim još gaji nadu da može do plasmana u plej-of. Trenutno su jedno mesto ispod, ali imaju zaostatak od šest bodova za šestoplasiranim Arisom. Panetolikos je loše krenuo u ovom drugom delu sezone posle pauze zbog Mundijala. Vezali su dva uzastopna poraza, prvo od PAOK-a na svom terenu, a onda i od Arisa u gostima. Na ta dva meča nisu dali ni gol, pa nisu ni mogli da se nadaju nekog boljem rezultatu. Loš niz prekinuli su u poršlom kolu kada su u Agriniji uspeli da savladaju Atromitos sa 2:0 i vrate se na sedmo mesto, izjednačivši se bodovno bar sa Atromitosom. Do kraja regularnog dela sezone ostalo je da odigraju još devet utakmica i svakako da postoji šansa da se ispini cilj i da Panetolikos bude među šest najboljih timova.

OFI

Ekipa sa Krita je slabo igrala u prvom delu sezone, posle 16 odigranih utakmica nalaze se na 11. mestu, na kome će ostati bez obzira na ishod duela u Agriniji. OFI je bez pobede posle odmora. Na tri prethodna meča uzeli su dva boda, remizirali sa Volosom i Panatinaikosom, a pre ta dva duela poraženi su od Atromitosa. Od igranja u plej-ofu najverovatnije nema ništa, pa će se u ovoj ekipi fokusirati na osvajanje što više bodova u regularnom delu sezone ne bi li imali što lakši zadatak oko obezbeđivanja opstanka u plej-autu. OFI mnogo bolje izgleda kada igra na svom terenu na Ostrvu. Na strani su ove sezone pobedili samo jednom, bilo je to kod Volosa, ali su zato na poslednjem gostovanju uspeli da ostanu neporaženi kod lidera Panatinaikosa.

Predlog

U prvom delu sezone, na utakmici na Kritu, slavio je Panetolikos sa 2:1. Taj meč odigran je odavno, bilo je u pitanju 4. kolo, a utakmica se igrala sredinom septembra. Zanimljivo je da su i tri prethodna okršaja između ova dva tima dobijale ekipe koje su u tom trenutku bile gosti. Zato ćemo izostaviti konačan ishod i predložiti igru na mali broj golova. Za 0-2 gola koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.