Ponedeljak, 09/01 - Fudbal, Holandija, Eerste Divisie
09/01Utrecht U23 vs AZ U23Ukupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
08/01/2023 14:37
U duelu dve mlade ekipe holandskih elitnih ligaša teško je odrediti favorita. Meč u Utrehtu igra se u ponedeljka u 20 časova.
Jong Utreht

Domaći fudbaleri nalaze se na poslednjem mestu Erstedivizije nakon 19 odigranih kola, s tim da oni tek sada igraju taj 19. meč. Do sada su osvojili 15 bodova a po prvi put su uspeli da vežu dve pobede. Naime, Jong Utreht je u dva prethodna kola upisao dve pobede, obe na strani, ali su one ostvarene u dve godine. U decembru su pobedili Jong Ajaks u Amsterdamu, da bi u januaru, na početku Nove godine slavili protiv Den Boša, takođe na strani. To je sigurno najava boljih dana za mlade igrače Utrehta, mada je njima glavni cilj da igraju u ovoj ligi i tako pripremaju fudbalere za nastup u najboljoj ekipi tima iz Utrehta. Ne mogu da ispadnu,a li isto tako ne mogu ni da napreduju do elitnog ranga, prava liga bez stresa za njih.

Jong AZ

Gosti mnogo bolje stoje na tabeli, ali i za mladi tim Alkmara važi isto kao i za Utreht. Ni oni ne mogu u Erediviziju pa je i njima glavno cilj da mladi fudbaleri što više igraju i da se osposoblavaju za nastup u timu AZ-a. Jong AZ je već tri kola bez pobede, remirizali su sa Jong Ajaksom i Heraklesom na svom terenu, a poraženi su od mladog tima PSV-a, takođe u Alkmaru. Jong AZ je trenutno na 8. poziciji, to je poslednje mesto koje vodi u plej-of, i moglo bi da znači da će ovaj tim, po okončanju prvenstva, igrati još nekoliko teških utakmica. Čak i da ne uspeju da se plasiraju u doigravanje neće biti smak sveta, važno je da AZ dobije nekog novog fudbalera za prvi tim, koga će, kao i mnogo njih ranije, moći dobro da unovči.

Predlog

Jasno je da bodovi nisu prioritet ni jednima ni drugima, ali ako igrate dobro, a svi fudbaleri će se truditi, verovatno ćete i pobediti. Na mečevima ovih timova često bude mnogo golova, s tim da je Jong AZ mnogo efikasniji od odgovarajuće ekipe Utrehta. Naš predlog je 3+ a koeficijent za ovaj tip je 1.60 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.