Ponedeljak, 09/01 - Fudbal, Italija, Serija A
09/01Bolonja vs AtalantaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
09/01/2023 01:40
U poneeljak nas očekuje nekoliko veoma interesantnih susreta za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Bolonje i Atalante. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Bolonja

Primarni cilj Bolonje će bez ikakve sumnje biti opstanak u društvu najboljih, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na jedanaestoj poziciji na tabeli i sva je prilika da ćemo izabranike Tijaga Mote i naredne sezone gledati u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala.
Ruku na srce u prošlom kolu je Bolonja odigrala jedan jako loš meč na gostovanju kod Rome, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Na sreću, ni domaćin se preterano nije istakao, a vrlo lako se moglo desiti da ekipa sa stadiona "Renato Dal\' Ara" u finišu susreta praktično ni iz čega dođe do poravnanja, ali je na kraju ipak ostalo 1:0.

Atalanta

U goste Bolonji dolazi Atalanta koja nakon fenomenalnog starta prvenstva ima ogromnih problema.
Naime, u ovom trenutku se tim iz Bergama nalazi na sedmom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na šestoplasiranu Romu, koja je kasno sinoć remizirala na gostovanju kod Milana.
Nažalost, na četiri poslednja susreta u prvenstvu Atalanta nije ostvarila trijumf, a nakon tri vezana poraza u prošlom kolu su izabranici Đanpjera Gasperinija nekako uspeli da remiziraju i to na gostovanju kod Specije, kada je bilo 2:2, uz podatak da je Atalanta oba gola postigla u finišu susreta.

Naš predlog

Iako će i jedni i drugi učiniti sve da dođu do trijumfa na ovom meču, blagu prednost dajemo gostima iz Bergama, uz podatak da bi ovo vrlo lako mogao da bude jedan izuzetno efikasan duel pa vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.93.,

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.