Ponedeljak, 09/01 - Fudbal, Španija, Segunda
09/01Huesca vs Albacete1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
09/01/2023 01:48
Odavno španska Segunda nije bilo ovoliko interesantna, a ovog puta smo za vas analizirali duel između Ueske i Albasetea. Meč između ova dva tima je zakazan za 21h
Ueska

Dosta više smo očekivali od Ueske kada je ova sezona u pitanju, pogotovu ako uzmemo u obzir da je ovaj tim prošle sezone igrao u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala.
U ovom trenutku se dojučerašnji prvoligaš nalazi na dvanaestom mestu na tabeli, pa ako napomenemo da je primarni cilj plasman u doigravanje, onda treba zaključiti da je Ueska do sada podbacila.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa remizirala na gostovanju kod Burgosa kada je bilo 1:1.

Albasete

Kada je u pitanju Albasete, i ovaj tim poput Ueske ima velika ambicije u ovogodišenjm izdanju španske Segunde.
U ovom trenutku se nekadašnji prvoligaš nalazi na devetom mestu na tabeli, a ono što posebno treba istaći su sjajne partije ovog tima u poslednje vreme.
Naime, na dva poslednja susreta devetoplasirani tim na tabeli je ostvario isto toliko trijumfa, a nakon što je savladan Las Palmas na gostovanju, Albasete je u prošlom kolu na svom terenu demolirao ekipu Ibice, rezultatom 4:0.

Naš predlog

Iako Albasete u poslednje vreme pruža sjajne partije, mišljenja smo da domaći tim ukoliko želi da se uključi u borbu za plasman u doigravanje, prosto mora da slavi na ovom meču, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičan koeficijent 2.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.