Utorak, 10/01 - Košarka, Međunarodni, Euroleague
10/01AS Monaco vs Olympiakos PiraeusUkupno pogodaka - iznad/ispod(Sa produžetkom)tip: Više 163.50
9 / 10 Ulog
09/01/2023 15:23
Posl debakla u Beogradu pre Monakom je pritisak osvajanja bodova protiv Olimpijakosa. Meč u Monte Karlu igra se u utorak u 19 časova.
Monako

Jasno je da su \'\'Kneževi\'\' u maloj krizi. Videlo se to i kada su pobedili Žalgiris, a kamoli u porazima od Milana i Partizana. Zajedničko za te dve utakmice u kojima su izgubili bila je katastrofalna poslednja četvrtina koje su izgubili identičnom razlikom od 19 poena. U Milanu su bili blizu trijumfa posle 30 minuta, dok su u Beogradu u poslednjih deset ušli sa samo poenom minusa. Treba reći da je isključivi krivac za poraz protiv Partizana Majk Džejms koji je odigrao vema loš meč a posebno se \'\'istakao\'\' katastrofalnim potezima u poslednjoj deonici. Priznao je to i treer Saša Obradović, ali je Džejms tolika zvezda da mu je sve dopušteno. Ispostavilo se da je izostanak Džrdana Lojda veći problem nego što se u prvi mah pretpostavljalo i sigurno da u Kneževini jedva čekaju njegov povratak na parket. Posle prvog dela takmičenja u Evroligi Monako ima skor od 11 pobeda i 6 poraza.

Olimpijakos

Uplašili su se navijači Olimpijakosa kada je objavljeno da je Saša Vezenkov povređen i to posle poraza od Zvzede i pred gostovanje Panatinaikosu. I bez svog najboljeg igrača Pirejci su očitali lekciju gradskom rivalu, a već u sledećem meču u timu se pojavio i Bugarin. Doduše Vezenkov je odigrao \'\'sam0\'\' dvadesetak minuta i ubacio 8 poena, što mu je dosta pokvarilo ovosezonski prosek, ali je važno da je Olimpija iz Milana pobeđena, a najbolji košgeterski učinak imao je Peters sa 16 koševa. Osim Volkapa sa 10 niko biše nije imao dvocifren broj poena, ali se zato čak 11 košarkaša upisalo u strelce. Kao i Monako i Olimpijakos je na učinku od 11 pobeda i 7 poraza posle prve polovine sezone, a pored ove dve ekipe isti skor imaju i tri španska kluba, Barsa, Real i Baskonija.

Predlog

U prvom delu sezone Monako je slavio u Pireju sa 81:76, čime se bar malo revanširao Olimpijakosu za eliminaciju u majsotrici prošlosezonskog plej-ofa. Pirejci su slavili sa 3:2 u pšobedama i otišli na završni turnir u Beogradu i tako sprečili Maonako da po prvi put igra fajnal-for. Što se ovog meča tiče gosti su u prednosti zbog forme, ali je Monako dovoljno kvalitetan da pobedom prekine loš niz. Naš predlog su poeni, a smatramo da će ukupan broj biti veći od ponuđene granice. Ona je na 163,5 u kladionici CircusBet, dok je koeficijent za (+) 1.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.