Utorak, 10/01 - Fudbal, Francuska, Liga 2
10/01Sent Etjen vs Laval1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
09/01/2023 21:12
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč francuske druge lige, a ovog puta je izbor pao na susret između Sent Etjena i Lavala. Meč između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Sent Etjen

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Sent Etjena prošle sezone ispasti iz najkvalitetnijeg ranga francuskog fudbala, međutim, kako sada stvari stoje vrlo lako bi moglo da se desi da se francuski velikan na kraju ovogodišnjeg izdanja Lige 2 preseli u treću ligu!
Naime, u ovom trenutku se Sent Etjen mimo svih očekivanja nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo dvanaest osvojenih bodova.
U prošlom kolu je dojučerašnji prvoligaš ruku na srce odigrao jedan solidan meč i remizirao na svom terenu protiv Kaena, kada je bilo 1:1.

Laval

Što se tiče Lavala, utisak je da svi navijači ovog tima mogu da budu zadovoljni sa dosadašnjim učinkom svoje omiljene ekipe u ovogodišnjem izdanju francuske Lige 2.
Naime, u ovom trenutku se Laval nalazi na petnaestom mestu na tabeli i ima dva boda viška u odnosu na sedamnaestoplasirani Rodez, koji je za vikend napravio pravu senzaciju eliminisavši iz francuskog Kupa ekipu Monaka.
Inače, Laval je u prošlom kolu Lige 2 doživeo poraz na svom terenu protiv Amijena, a taj meč je završen rezultatom 0:3.

Naš predlog

Sent Etjen nema previše izbora kada je ovaj susret u pitanju, pošto francuski velikan mora da ide na trijumf ukoliko želi da i naredne sezone igra u drugom po kvalitetu francuskog fudbala, a mišljenja smo da će do njega i doći zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila odličnu kvotu 1.94.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.