Utorak, 10/01 - Fudbal, Holandija, KNVB kup
10/01Tvente vs TelstarUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
09/01/2023 21:20
U utorak je nešto slabija ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Tventea i Telstara, u okviru holandskog Kupa. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Tvente

Fudbaleri Tventea igraju sjajno ove sezone, a to će nam najbolje potvrditi i trenutna tabela koja nam pokazuje da se ova ekipa nalazi na odličnom četvrtom mestu uz samo četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Fejnord.
U prošlom kolu je četvrtoplasirani tim na tabeli ostvario veoma važan trijumf na svom terenu protiv Emena, a taj meč je završen rezultatom 2:0.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je Tvente odigrao osam mečeva na svom stadionu i ostvario sedam trijumfa i jedan remi, što ga čini najboljim domaćinom u ligi.

Telstar

Poznato je da se ekipa Telstara godinama unazad takmiči u drugom po kvalitetu rangu holandskog fudbala.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na trinaestom mestu na tabeli, a svakako da će jedan od primarnih ciljeva biti plasman u doigravanje, gde će se na kraju šampionata ući osam prvoplasiranih ekipa na tabeli.
U prošlom kolu je trinaestoplasirani tim na tabeli poražen na teškom gostovanju kod Osa, a taj meč je završen rezultatom 2:1.
Inače, kada su u pitanju partije na strani, do sada je Telstar odigrao devet mečeva na strani i ostvario samo dva trijumfa, četiri remija i tri poraza.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da je Tvente apsolutni favorit na ovom duelu koji će nam po našem mišljenju doneti baš dosta golova, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.26.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.