Sreda, 11/01 - Fudbal, Francuska, Liga 1
11/01Nant vs Lion1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
10/01/2023 15:24
U sredu nas očekuje vanredno kolo francuske Lige 1, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Nanta i Liona. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Nant

Fudbaleri Nanta igraju ove sezone nešto slabije nego što smo to navikli, a u ovom trenutku se ovaj klub sa dugom tradicijom nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na Brest, koji u ovom trenutku zauzima sedamnaestu poziciju koja znači na kraju šampionata selidbu u niži rang.
Ruku na srce u prošlom kolu je Nant posle duže vremena odigrao jedan dosta dobar meč i na svom terenu slavio protiv Oksera, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Na domaćem terenu je ova ekipa do sada ostvarila tri trijumfa, četiri remija i jedan poraz.

Lion

Taman kada smo pomislili da je Lion počeo sa nešto boljim partijama u drugom delu sezone, desio se novi kiks i to u prošlom kolu kada je ova ekipa na svom terenu doživela neočekivani poraz od Klermona, a taj meč je završen rezultatom 0:1.
U ovom trenutku se tim sa Žerlana nalazi na osmoj poziciji na tabeli i ukoliko želi da dođe do plasmana u neko od evropskih takmičenja, potrebno je da igra dosta bolje nego u prvom delu sezone.
Na gostovanjima je do sada Lion ostvario dva trijumfa, jedan remi i čak pet poraza.

Naš predlog

Iako Nant igra dosta dobro na svom terenu mišljenja smo da je ovo možda i poslednja prilika da se na papiru kvalitetniji tim Liona uključi u borbu za plasman u neko od evropskih takmičenja, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 2.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.