Sreda, 11/01 - Fudbal, Portugalija, Kup Portugala
11/01Porto vs AroukaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
10/01/2023 15:35
U sredu je veoma zanimljiva ponuda za klađenje, a ovaj dan nam donosi i mečeve portugalskog Kupa. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Porta i Aruke koji je zakazan za 21:45h.
Porto

Fudbaleri Porta su u prošlom kolu prvenstva propustili da se još više približe prvoplasiranoj Benfici, pošto su na gostovanju kod Kasa Pije samo remizirali, a taj duel je završen rezultatom 0:0.
Da stvari budu još gore, popularni Zmajevi su na tom susretu od finiša prvog poluvremena imali igrača više, međutim, lopta jednostavno nije htela u gol.
U ovom trenutku se izabranici Serža Konseisaa nalaze na trećem mestu na tabeli Primeire uz čak sedam bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Benfiku.

Aruka

Što se tiče Aruke, primarni cilj ovog tima će biti opstanak u društvu najboljih, a u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na odličnom sedmom mestu na tabeli pa je utisak da svi navijači ovog tima imaju dosta razloga za zadovoljstvo.
U prošlom kolu je sedmoplasirana ekipa na tabeli ostvarila veoma važan trijumf na svom terenu protiv Estorila, a taj meč je završen rezultatom 2:0.
Inače, ne treba zaboraviti da je pre toga Aruka doživela katastrofalan poraz na gostovanju kod upravo Porta, kada je bilo 5:1.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, pre dve nedelje su ova dva tima odmerili snage u prvenstvu i taj meč nam je doneo čak šest golova, pa je utisak da nas i ovog puta očekuje prava goleada na Dragau zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.