Četvrtak, 12/01 - Fudbal, Portugalija, Kup Portugala
12/01Vitorija Setubal vs Casa Pia1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
11/01/2023 03:38
U četvrtak je nešto slabija ponuda za klađenje, nego što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko dana, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Setubala i Kasa Pije. Ovaj susret portugalskog Kupa je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Setubal

Fudbaleri Setubala  se nažalost ove sezone takmiče u trećoj portugalskoj ligi, a nekadašnjem redovnom prvoligašu ni tu ne cvetaju ruže, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na desetom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na "fenjeraša" Akademiku.
Svakako da će Kup takmičenje biti u drugom planu, pošto će Setubal učiniti sve da opstane u trećoj ligi, iako to sve neće biti nimalo lak zadatak.
Inače, u poslednjem kolu prvenstva ova ekipa je poražena na gostovanju kod drugog tima Sportinga a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Kasa Pija

Što se tiče Kasa Pije, ova ekipa je prošle sezone uspela da dođe do svog debitantskog učešća u društvu najboljih, i ako na taj način posmatramo stvari slobodno možemo reći da ova ekipa slovi za naprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja portugalske Primeire.
Naime, u ovom trenutku se Kasa Pija nalazi na visokom petom mestu na tabeli pa bi ova ekipa već u svom prvom učešću u najkvalitetnijem rangu portugalskog fudbala mogla da dođe do izlaska na evropsku scenu.
Inače, u prošlom kolu je Kasa Pija uspela da odoli na svom terenu i Porto, a taj duel je završen bez golova.

Naš predlog

Bez mnogo analize i razmišljanja, mišljenja smo da je Kasa Pija apsolutni favorit na ovom duelu, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.59.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.