Petak, 13/01 - Fudbal, Turska, Superliga
13/01Kajserispor vs SivasporUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
11/01/2023 14:13
Domaćin je u seriji poraza ali je i dalje u gornjoj polovini tabele, dok su gosti u zoni ispadanja. Meč turske Super lige igra se u petak u 15 časova.
Kajzeri

Domaći tim je igrao odlično do pauze u prvenstvu i kao da ih je ona presekla. Sada je Kajzeri vezao četiri poraza u Super ligi, s tim da su tri doživeli u ovom drugom delu sezone, posle Mundijala. Pobeđivali su ih Alanija, Karagumruk i Ankaraguču, sve timovi iz sredine tabele, sa sličnim učinkom kao i oni. Kajzeri je ostao na 7 pobeda i dva remija, ali mu je broj poraza porastao na 8. Sa 23 osvojena boda trenutno su na 9. mestu i čini se da su ostali bez nekih relanih izgleda da se plasiraju u neki od evropakih kupova. Njima to i nije bio neki prioritet, ali su ostali u kupu, pa bi to mogla da bude šansa. Plasirali su se u osminu finala, a tamo će gostovati u Antaliji.

Sivaspor

Gosti su malo popravili formu ali su i dalje u teškoj situaciju. Sami su krivi zbog toga, ali se mora priznati da ih je dosta omelo i igranje u grupnoj fazi Lige konferencija. Tamo su bili izuzetno uspešni, osvojili su prvo mesto u grupi ispred Kluža, Slavije i Balkanija i već su izborili plasman u osminu finala. Zato su u domaćem prvenstvu podbacili, trenutno su na 17. mestu sa samo 15 bodova, a ta pozicija vodi u niđi rang na kraju sezone. Sivaspor je krenuo ka izlasku iz crvene zone, na poslednja tri kola, odigranih posle pauze, uzeli su 4 boda, pobedili su Kasimpašu na strani, uzeli bod u Konji i izgubili na svom terenu od lidera Galatasaraja. U prvih 14 kola imali su samo dve pobede i to je jedan od razloga zašto su ovako nisko na tabeli.

Predlog

U prošloj sezoni ove dve ekipe su se sastale tr puta. U prvenstvu su razmenile po jednu pobedu ali je ubedljivo najvažniji meč bio onaj krajem maja u finalu Kupa. Tamo je uspešniji bio Sivaspor koji je posle produđetaka slavio sa 3:2 i osvojio ovaj veliki trofej. Zbog toga i igraju sada u Evropi. Što se ovog meča tiče Siva je u boljoj formi, ali je Kajzeri bolje plasiran i naš predlog su golovi. Za 3+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.81.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.