Četvrtak, 12/01 - Fudbal, Italija, Kup Italije
12/01Fiorentina vs Sampdorija1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
11/01/2023 17:52
U četvrtak se nastavljaju mečevi osmine finala italijanskog Kupa, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Fiorentine i Sampdorije. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Fiorentina

Od Fiorentine smo dosta više očekivali ove sezone, pošto će po svemu sudeći ovo biti još jedna godina u kojoj ova ekipa neće uspeti da dođe do plasmana u neko od evropskih takmičenja.
Naime, u ovom trenutku se "ljubičasti" nalaze na devetom mestu na tabeli uz čak osam bodova manjka u odnosu na šestoplasiranu Atalantu.
Inače, u prošlom kolu su Nikola Milenković i drugari odigrali jedan dosta dobar meč i golom u finišu susreta uspeli da na svom terenu savladaju Sasuolo, kada je bilo 2:1.

Sampdorija

Pred Sampdorijom je izuzetno težak zadatak, a to je da ova ekipa uspe nekako da opstane u društvu najboljih.
U ovom trenutku se izabranici Dejana Stankovića nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo devet osvojenih bodova, dok prvi tim koji se nalazi u bezbednoj zoni, što je u ovom trenutku Specija, ima čak šest bodova viška.
Inače, u prošlom kolu su Đenovljani slobodno možemo reći očekivano poraženi na svom terenu od lidera na tabeli Napolija, a taj duel je završen rezultatom 0:2.

Naš predlog

Sigurno je da će Sampdoriji Kup takmičenje biti u drugom planu, pošto će Đenovljani učiniti sve da opstanu u ligi, a sve to nam ukazuje da Fiorentina ima daleko veće šanse na ovom duelu, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica CircusBet plaća sa kvotom 1.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.