Subota, 14/01 - Fudbal, Španija, Segunda
14/01Ibiza-Eivissa vs Las Palmas1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
11/01/2023 18:31
U duelu dve ekipe iz poznatih letovališta gosti su u prednosti. Meč na Ibici igra se u subotu u 16.15.
Ibica

Tim sa Balearski Ostrva je drugu godinu u španskoj Sekundi i trenutno nije u dobrom momentumu. Izgubili su tri prethodna meča, dva u ligi i jedan u Kupu Kralja, dok su bez pobede još od 8. decembra kada su minimalnim rezultatom pobedili Rasing iz Santandera. Sve se to odrazilo i na tabelu, pa je Ibica sada na poslednjem mestu posle 22 odigrana kola sa samo 16 bodova. U prethodnoj rundi su gostovali kod Eibara, dobro se držali, ali su na kraju poraženi minimalnim rezultatom. Ibica je tri od četiri pobede, koliko do sada ima, ostvarila na svom terenu, pored toga su još tri puta remizirali ali su doživeli čak 5 poraza. Bodove sa Ibice nosili su Granada, Eibar, Levante, Leganes i Andora. Ipak, u dva prethodna meča na svom stadionu nisu osetili gorčinu poraza, pobeđen je Rasing, a protiv Malage je bilo 1:1.

Las Palmas

Ekipa sa Kanarskih Ostrva je odigrala odličnu poluseznu, uglavnom je bila na čelu tabele, a sada je skliznula na drugu poziciju nakon neočekivanog remija na domaćem terenu sa novajlijom Rasingom iz Santandera. Iskoristio je to Eibar i minimalnim trijumfom nad Ibicom preuzeo lidersku palicu. Prvenstvo je još dugo, biće još rokada na vrhu tabele, ali u Las Palmasu ne bi imali ništa protiv i da na kraju Segunde raspored na vrhu bude ovakav i da oni, zajedno sa Eibarom, direktno uđu u La Ligu. Ekipa iz Gran Kanarije je primila samo 13 golova u prva 22 kola, ali je problem njihova efikasnot. Samo 25 golova je premalo za tim koji planira da bude meu dva najbolja na kraju sezone. Las Palams je ove sezone već šest puta slavio u gostima, a posebno zanimljivo je da je pet puta pobeđivao rezultatom 1:0, dok su samo malagu na početku šampionata dobili sa 4:0.

Predlog

Ovo je četvrti međusobni okršaj dve ekipe iz mesta koje znaju svi bonvivani sveta. U prva tri nijedan tim nije uspeo da zabeleži pobedu, sva tri duela završena su nerešenim rezultatom. Jesenas je n Kanarskim Ostrvima bilo 0:0, dok su dva prošlosezonska meča završena 1:1. Čini nam se da je sada Las Palmas mnogo bliži trijumfu i ne bi nas iznenadilo da to ponovo bude 1:0. Za dvojku se u kladionici MaxBet dobija koeficijent koji iznosi 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.