Petak, 13/01 - Fudbal, Francuska, Liga 2
13/01Dižon vs Valensijen1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
12/01/2023 03:43
Francuska Liga 2 se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Dižona i Valensijena. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Dižon

Fudbaleri Dižona se nalaze u veoma teškoj situaciji, i slobodno možemo reći da nekadašnjem stabilnom prvoligašu preti selidba u treću ligu.
Naime, u ovom trenutku se Dižon nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli, koje nažalost na kraju šampionata znači selidbu u niži rang.
U poslednje vreme sedamnaestoplasirani tim na tabeli ima baš dosta problema, pa je tako ova ekipa na dva poslednja duela doživela isto toliko poraza, od kojih se poslednji desio u prošlom kolu na gostovanju kod Pariza, kada je bilo 2:1.

Valensijen

Što se tiče Valensijena, ova ekipa od samog starta prvenstva igra izuzetno promenljivo, pa otuda i ne treba da čudi što se ovaj tim u ovom trenutku nalazi na sredini tabele, preciznije na desetoj poziciji.
Primarni cilj je naravno povratak u najkvalitetniji rang francuskog fudbala, ali po svemu sudeći od toga ove sezone neće biti ništa.
Na poslednjih pet mečeva je Valensijen ostvario tri remija i dva poraza, a u prošlom kolu je nekadašnji prvoligaš remizirao na svom terenu protiv Anjesija, kada je bilo 2:2.

Naš predlog

Dižonu su bodovi preko potrebni i mišljenja smo da će ova ekipa do njih i doći, pogotovu što im u goste dolazi Valensijen koji ima dosta problema u poslednje vreme.
Toplo vam preporučujemo da ovde odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.