Petak, 13/01 - Fudbal, Španija, Segunda
13/01Real Oviedo vs Deportivo AlavesDupla šansatip: X2
9 / 10 Ulog
12/01/2023 03:50
U petak je veoma zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Ovijeda i Alavesa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Ovijedo

Svakako da će primarni cilj Ovijeda i ove sezone biti opstanak u Segundi, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na petnaestoj poziciji na tabeli i ima pet bodova viška u odnosu na najugroženije timove.
Na poslednjih pet mečeva je nekadašnji prvoligaš ostvario dva trijumfa, dva poraza i jedan remi a u prošlom kolu je petnaestoplasirani tim na tabeli poražen na gostovanju kod Andore, kada je bilo 3:1.
Inače, na domaćem terenu je do sada Ovijedo odigrao jedanaest susreta i ostvario pet trijumfa, dva remija i četiri poraza.

Alaves

Za mnoge je ispadanje Alavesa iz La Lige prošle sezone bilo veliko iznenađenje, međutim, moralo je i to jednom da se dogodi, pošto se ova ekipa dosta puta provukla u prethodnih nekoliko godina.
Inače, u ovom trenutku se klub iz Baskije nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Eibar, a poznato je da će kraju prvenstva dve prvoplasirane ekipe doći do direktnog plasmana u La Ligu.
U prošlom kolu je Alaves inače slavio na svom terenu protiv Burgosa, kada je bilo 1:0.

Naš predlog

Iako Ovijedo u poslednje vreme beleži sjajne partije na domaćem terenu, mišljenja smo da će na papiru kvalitetniji Alaves na ovom susretu izbeći poraz, zbog čega vam hrabro preporučujemo da probate sa duplom šansom x2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.43.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.