Nedelja, 15/01 - Fudbal, Italija, Serija A
15/01Udineze vs BolonjaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
12/01/2023 16:16
Nijedna od ove dve ekipe još nije pobedila u 2023. godini. Meč u Udinama igra se u nedelju u 15 časova.
Udineze

Crno-beli iz Udina su uzeli samo bod u dva prethodna kola. Mora se reći da su \'\'Zebre\'\' igrale odično u prvom delu sezone ali kako vreme odmiče i oni padaju u formi. Udineze je još uvek u gornjoj polovini tabele ali se razmak u odnosu na timove iz vrha povećava. Ispred njih su Lacio, Atalanta i Roma koji imaju po 6 bodova više. U prvom kolu odigranom nakon pauze u prvenstvu Udineze je remiziralo na svom terenu sa Empolijem. Prošle subote su odigrali dobar meč u Torinu, imali su svoje prilike i da zatresu mrežu Juventusa, ali su sršeni golom Danila u 86. minutu. Zanimljivo da na prethodna četiri meča na svojoj Dačija areni nisu pobedili u prvenstvu, a čak pet ako računamo i kup.

Bolonja

Gostima baš nije prijala pauza. Bolonja je pre prekida prvenstva imala niz od četiri pobede uz samo jedan poraz, da bi u prethodna dva kola, odigrana po nastavku sezone, upisali isto toliko poraza. Izgubili su minimalnim rezultatom od Rome na Olimpiku, a onda su i na svom \'\'Renato Dalari\'\' položili oružje pred Atalantom, iako su imali prednost. Još uvek su daleko od zone ispadanja, nalaze se na 13. mestu sa 19 bodova, čak deset više od prvog tima ispod crte, a to je u ovom momentu Verona. Ne može se reći da je Bolonja odigrala slabo protiv rome i Atalante, u oba meča su bili blizu boda, ali su ostali praznih šaka, malo zbog svojih nespretnosti u napadu, malo zbog očiglednog kvaliteta rivala.

Predlog

Kada se sastaju ova dva tima nerešeno je najreaniji rezultat. Poslednjih pet prvenstvenih duela između Bolonje i Udinezea završeno je remijem. U prethodnoj sezoni u Udinama je bilo 1:1, a u Bolonji 2:2. Identični ishodi dogodili su se i pre dve sezone. Po tome, sada bi trevbalo da bude 1:1, a ako ne volite da igrate x, probajte sa igrom gol-gol. Za GG kvota je 1.79 u kladionici CircusBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.