Subota, 14/01 - Fudbal, Francuska, Liga 1
14/01Olimpik Marselj vs Lorijen1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
13/01/2023 04:01
Francuska Liga 1 se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Marseja i Lorijena. Susret između ova dva tima je zakazan za 19 časova.
Marsej

Fudbaleri Marseja pružaju blistavo dobre partije u poslednje vreme, a najbolji pokazatelj za to je što je ekipa sa Velodroma na pet poslednjih susreta upisala isto toliko trijumfa i probila se na treće mesto na tabeli, koje na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.
U prošlom kolu su izabranici Horhea Sampaolija ostvarili veoma važan trijumf na gostovanju kod Oksera, a taj meč je završen rezultatom 0:2.
Inače, kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je Marsej ostvario šest trijumfa, jedan remi i dva poraza.

Lorijen

Svakako da svi navijači Lorijena imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije njihove omiljene ekipe u ovogodišnjem izdanju francuske Lige 1.
Naime, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na sjajnom šestom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na petoplasirani Monako, a poznato je da to peto mesto na kraju šampionata donosi plasman u Ligu konferencija.
Inače, u prošlom kolu je Lorijen upravo odigrao meč protiv Monaka, i to na svom terenu, kada nije bilo pobednika, pošto je bilo 2:2.

Naš predlog

Iako Lorijen igra sjajno ove sezone, mišljenja smo da će meč sa Marsejom biti preveliki zalogaj za ovu ekipu pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.