Subota, 14/01 - Fudbal, Italija, Serija A
14/01Inter vs VeronaPoluvreme/Krajtip: 1/1
8 / 10 Ulog
13/01/2023 04:06
U subotu je sjajna ponuda za klađenje, a jedan od najinteresantnijih mečeva se igra na stadionu \"Đuzepe Meaca\" gde će fudbaleri Intera ugostiti Veronu. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Inter

Taman kada smo pomislili da stvari idu na bolje, fudbaleri Intera su u prošlom kolu samo remizirali na gostovanju kod Monce, i to nakon gola koji su primili u poslednjim trenucima susreta.
Inače, u ovom trenutku se Neroazuri nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz čak deset bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Napoli.
Ne treba zaboraviti da je pre tog remija kod Monce, Inter upravo savladao Napolitance na svom terenu rezultatom 1:0, a gol odluke postigao je legendarni Edin Džeko.

Verona

Nakon jedne poprilično loše serije, fudbaleri Verone su u prošlom kolu konačno odigrali jedan sjajan meč i pred svojim navijačima bez većih problema savladali Kremoneze, što i nije bio toliko težak zadatak, s obirom da je tim iz Lombardije do sada ubedljivo najmanje pokazao od svih timova u ovogodišnjem izdanju Serije A.
Junak tog susreta bio je reprezentativac Srbije Darko Lazović koji je postigao dva pogotka.
Inače, na gostovanjima je do sada ekipa iz grada ljubavi odigrala osam mečeva i tri puta remizirala uz pet poraza.

Naš predlog

Iako se vidi svetlo na kraju tunela kada je u pitanju igra Verone, mišljenja smo da ova ekipa nema šta da traži na gostovanju kod Intera kome su bodovi moranje iz ovog duela, zbog čega vam savetujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica CircusBet plaća sa kvotom 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.