Nedelja, 15/01 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
15/01Njukasl Junajted vs Fulam1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
13/01/2023 04:12
U nedelju je fenomenalna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran na \"Sent Džejms Parku\" gde će fudbaleri Njukasla ugostiti Fulam. Susret između ova dva tima je zakazan za 15 časova.
Njukasl

Svrake igraju fenomenalno ove sezone, što će nam pre svega najbolje potvrditi i trenutna tabela, po kojoj se Njukasl nalazi na visokom trećem mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona.
U prošlom kolu su izabranici Edi Haua uspeli da odole na gostovanju kod prvoplasiranog Arsenala, a taj meč između ove dve ekipe je završen bez pogodaka.
Inače, što se tiče partija na domaćem terenu, do sada je Njukasl ostvario pet trijumfa i četiri remija, bez poraza.

Fulam

Fudbaleri Fulama igraju fenomenalno u svojoj povratničkoj sezoni u Premijer ligi, i kako vreme prolazi tako i navijači Kolibara imaju sve veće ambicije.
Naime,  u ovom trenutku se Aleksandar Mitrović i drugari nalaze na odličnom šestom mestu na tabeli i ukoliko se ovako nastavi Fulam će napasti mesto koje na kraju šampionata donosi izlazak na evropsku scenu.
U četvrtak je ekipa iz Londona odigrala zaostali meč sedmog kola Premijer lige i na svom terenu savladala favorizovani Čelsi, a taj susret na "Krejven Kotidžu" je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Jedan veoma težak meč za prognoziranje, ali smo mišljenja ipak da će Njukasl nastaviti sa sjajnim partijama na domaćem terenu zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzartbet ceni sa kvotom 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.