Ponedeljak, 16/01 - Fudbal, Italija, Serija A
16/01Đenova vs VeneziaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
13/01/2023 04:41
U ponedeljak je logično nešto slabija ponuda za klađenje nego što je to bio slučaj za vikend, a za vas smo ovog puta analizirali jedan meč italijanske Serije B u kom će snage odmeriti Đenova i Venecija. Duel između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Đenova

Malo ko je očekivao da će Đenova prošle sezone ispasti iz društva najboljih, ali nažalost to se desilo i sigurno je da će ovog puta primarni cilj biti ekspresan povratak u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala.
U ovom trenutku se popularni Grifoni nalaze na sjajnom trećem mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na drugoplasiranu Ređinu, a poznato je inače da ta druga pozicija na kraju šampionata donosi direktan plasman u Seriju A.
U prošlom kolu je Đenova slavila na teškom gostovanju kod Barija, kada je bilo 1:2.

Venecija

Poput Đenove i Venecija je prošle sezone ispala iz lige, i to pošto je ekipa iz grada na vodi provela samo jednu sezonu u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala.
Poput Đenovljana, svakako da će primarni cilj biti povratak u Seriju A, ali već sada slobodno možemo konstatovati da će to biti izuzetno težak zadatak.
Naime, u ovom trenutku se Venecija nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli koje na kraju šampionata znači i plasman u plej-aut.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa remizirala sa Parmom, kada je bilo 2:2.

Naš predlog

Iako je Đenova veliki favorit na ovom susretu i nadamo se da će Grifoni slaviti na ovom meču, pre svega će i jedna i druga ekipa dati sve od sebe da postignu makar po jedan pogodak, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom GG uz sjajnu kvotu u kladionici Maxbet 2.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.