Ponedeljak, 16/01 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
16/01Estoril vs Casa Pia1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
13/01/2023 04:49
U ponedeljak je na programu nekoliko veoma inetresantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Estorila i Kasa Pije. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova.
Estoril

Kako sada stvari stoje sva je prilika da će se fudbaleri Estorila do kraja šampionata boriti za opstanak.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na najugroženije ekipe.
Na poslednjih pet mečeva Estoril je ostvario samo jedan remi, uz čak četiri poraza, pa otuda i ne čudi drastičan pad na tabeli.
Inače, u prošlom kolu je nekadašnji učesnik Liga Evrope doživeo poraz na gostovanju kod Aruke, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Kasa Pija

Što se tiče Kasa Pije, dosta puta smo napomenuli da je ovo debitantsko učešće za ovu ekipu u najkvalitetnijem rangu portugalskog fudbala i ako se stvari posmatraju na taj način svakako da svi mogu da budu prezadovoljni, pošto se u ovom trenutku Kasa Pija nalazi na odličnom petom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu konferencija.
U prošlom kolu je Kasa Pija uspela na svom terenu da odoli i favorizovanom Portu, a taj duel je završen bez golova.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Kasa Pija koja igra fantastično ove sezone iskoristiti loš trenutak u kom se Estoril nalazi i slaviti na ovom duelu zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate dvojku uz fantastičnu kvotu u Mozzartu od 2.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.