Nedelja, 15/01 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
15/01Čelsi vs Kristal PalasUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
7 / 10 Ulog
13/01/2023 19:19
Čelsi je u seriji poraza koju mora da prekine u duelu sa gradskim rivalom. Mećč protiv Kristal Palasa igra se u nedelju u 15 časova.
Čelsi

\'\'Plavci\'\' još nisu pobedili u 2023. godini. Poslednji trijumf zabeležili su krajem decembra prošle godine kada su na svom terenu pobedili Bornmut. Činilo se da je to nagoveštaj boljih dana za tim sa Stamford Bridža, ali je usledio niz od četiri meča bez trijumfa, tri u Premijer ligi i jednim u kupu. Dva puta su igrali protiv Mančester Sitija, izgubili su u ligi 1:0 na domaćem terenu ali su mnogo gore prošli u FA kupu na Etihadu gde su izgubili sa 4:0. Bio je to treći poraz Čelsija od Sitija u poslednjih sedam utakmica koliko je Čelsi odigrao, s obzirom da su ih \'\'Građani\'\' eliminisali i iz EFL kupa. U četvrtak su poraženi od Fulama u zaostaloj utakmici, a na tom meču je neslavno debitovao Žoao Feliks dobivši crveni karton. Navijači su ljuti, čak je i trener Poter imao neprijatnosti na parkingu i vreme je da \'\'Plavci\'\' pobede.

Kristal Palas

Malo toga lepog dešava se i u ekipi Kristal Palasa, s tim da njihove ambicije i nisu nešto posebno velike. Ipak, navijači već godinama priželjuku iskorak svog kluba i dosadilo im je da njihovi ljubimci budu u sredini tabele bez izgleda da se makar bore za plasman u Evropu. Ekipa Patrika Vijere se trenutno nalazi na 12. mestu sa 22 osvojena boda. Učinak i nije tako slab kad se zna da Čelsi ima samo tri više, i to sa utakmicom više odigranom. Palas je u prošlu subotu poražen od Sautemptona na svom Selhurst parku u FA kupu, što im je bio treći uzastopni poraz na domaćem terenu ppšt su pre toga izgubili od Fulama i Totenhema u Premijer ligi.

Predlog

Čelsi je najnezgodniji rival za ekipu Kristal Palasa. Mada se radi o gradskim rivalima, \'\'Orlovi\'\' nikako da osvije makar bod u duelu sa \'\'Plavcima\'\'. Čelsi je dobio prethodnih 11 mečeva protiv Palasa, deset u prvenstvenim okršajima i jedan u kupu. Poslednji trijumf \'\'Orlova\'\' dogodio se još pre više od pet godina. Sada je pred Čelsijem moranje, očekujemo da smognu snage i pobede, a još nam je izglednija igra domaćin daje dva gola. Za T12+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.