Ponedeljak, 16/01 - Fudbal, Holandija, Eerste Divisie
16/01Jong PSV vs VVV VenloUkupno pogodaka - gost - iznad/ispodtip: Više 1.50
7 / 10 Ulog
14/01/2023 20:05
Gosti žele da se vrate u Erediviziju dok mladi tim PSV igra samo za utisak. Meč u Ajndhovenu igra se u ponedeljak u 20 časova.
Jong PSV

Kao i ostali mldi timovi holandskih velikana koji igraju u drugoj ligi, ni Jong PSV ne može da uđe u elitu.Glavni cilj ovog tima je da promoviše nove fudbalere za prvi tim \'\'Filipsovaca\'\' koje će ovi kasnije skupo da prodaju bogatim evropskim klubovima, poput Kodija Gakpa ove zime Liverpulu. Kada mladi timovi igraju ponedeljkom na tribinama su i treneri prvog tima i sigurno je da je i motivacija kod igrača veća. Jong PSV je u prethodnom kolu izgubio u Bredi, ali je pre toga imao tri meča bez poraza sa sedam osvojenih bodova. Ipak, i dalje su daleko od vrha tabele u Erstediviziji, nalaze se pred ovu utakmicu na 13. mestu sa 24 osvojena boda.

Venlo

Za razliku od svog rivala ekipa Venla ima ambiciju da se ponovo nađe među najboljim holandskim timova u Erediviziji. Pre nekoliko dana su igrali u Kupu Holandije protiv Emena i izgubili 3:2. Za njih je tako možda i bolje jer će se sad moći posvetiri prvenstvu i pokušaju da dođu do direktnog plasmana u elitu. To neće biti lako, na vrhu su Herakles i Cvole, dve ozbiljne ekipe, koje su već stekle dvocifrenu prednost. Realnije je da se Venlo nađe u plej-ofu i da kroz doigravanje sa ostalim timovima plasiranim od 3. do 8. mesta dođu do cilja. Tim sa granice sa Nemačkom ima kvalitet, ali je on ove sezone prisutan i kod još dosta ekipa u Erstediviziji. Trenutno su 6. ali bi potencijalno mogli i do 3. mesta.

Predlog

Venlo nije uspeo da jesenas pobedi Jong PSV na svom terenu, a nije to uspeo ni u dva prethodna duela odigrana prošle sezone. Tada je oba dobio tim iz Ajndhovena, kao i još tri odigrana u prethodnom mandatu Venla u drugoj ligi. Po nama je motiv u potpunost na strani gostiju i smatramo da će oni juriti tri boda. Naš predlog je gost daje dva gola, a za T22+ kvota iznosi 2.28 u kladionici CircusBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.