Utorak, 17/01 - Fudbal, Engleska, FA Kup
17/01Svonsi vs Bristol Siti1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
15/01/2023 19:19
U ponovljenoj utakmici engleskog FA kupa Svonsi dočekuje Bristol Siti. U prvom meču u Bristolu bilo je 1:1. Utakmica je na programu u utorak u 20.45.
Svonsi

Velšani su održali čas fudbala u Sanderlendu u subotu i pobedili domaće \'\'Crne mačke\'\' sa 3:1. Treba reći da im je posao bio olakšan jer su domaćini dobar deo meča, tačnije više od 70 minuta, igrali sa igračem manje. Zanimljivo je da je Svonsi prethodni put u gostma osvojio ceo plen još 5. oktobra na gostovanju u Votfordu, a da su pre toga dobili i Vest Brom u Birmingemu. Eto, trebalo im je više od tri meseca za narednu gostujuću pobedu. Plasmanom Svonsi ne može da bude zadovoljan, nalaze se na 11. mestu, ali su samo tri boda udaljeni od plasman u plej-of. Prva dva mesta su im nedostižna, tu se nalaze Šefild junajted i Barnli i oni su najveći kandidati da izbore direktan plasman u Premijer ligu.

Bristol Siti

Gosti su takođe ekipa iz Čempionšipa, ali oni više razmišljaju o opstanku nego o plasmanu u elitu. Bristol Siti je posle pobede nad Birmingemom u subotu stigla na 17. mesto sa 32 osvojena boda, šest više nego što ima prvi tim ispod crte. Ta pobeda bila je prva posel četiri utakmice bez trijumfa, sa dva poraza i dva remija. Bristol Siti i nema neke velike ambicije u ovoj konkurenciji, obezbeđivanje opstanka je prioritet, a sve preko tog je čist benefit. U gostima su bez poraza već četiri vezane utakmice, imaju tri remija i jednu pobedu. Ipak, ovo je FA kup, najstarije takmičenje na svetu i moguća su svakakva iznenađenja.

Predlog

Obe ekipe igraju u istom rangu takmičenja i sudeći po plasmanu \'\'Labudovi\'\' bi trebali da budu favoriti. U prvom meču odigranom u Bristolu pobednika nije bilo, pa se igra ponovljeni meč, samo je sada domaćin Svonsi. Ovo im je već treći međusobni meč ove sezone, a prvi u Velsu. Prethodna dva u Bristolu su završena identičnim rezultatom 1:1. Očekujemo pobedu Svonsija, a za nju se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 2.08.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.