Utorak, 17/01 - Fudbal, Belgija, Pro Liga
17/01Standard Lijež vs Mehelen1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
16/01/2023 14:18
Od utorka nas očekuju mečevi vanrednog kola belgijskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Standarda i Mehelena. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Standard

Fudbaleri Standarda pružaju jako slabe partije u poslednje vreme, što nam najbolje pokazuje podatak da ova ekipa na poslednjih pet susreta ne zna za trijumf, a u tom periodu je tim iz Liježa doživeo dva poraza i tri remija.
U ovom trenutku se nekadašnji šampion Belgije i učesnik Lige šampiona nalazi na šestom mestu na tabeli a jedan od primarnih ciljeva biće plasman na jednu od prve četiri pozicije na tabeli.
Inače, u prošlom kolu je Standard remizirao na gostovanju kod Siringa, kada je bilo 1:1.

Mehelen

Generalno, primarni cilj Mehelena će biti opstanak u društvu najboljih, i ako posmatramo stvari samo na taj način slobodno možemo konstatovati da svi navijači ovog tima mogu da budu zadovoljni, pošto se u ovom trenutku njihova omiljena ekipa nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz pet bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe na tabeli.
U prošlom kolu je Mehelen odigrao jedan dosta dobar meč na svom terenu i savladao Ostende, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Inače, na strani je do sada trinaestoplasirani tim na tabeli ostvario samo jedan trijumf, jedan remi i čak šest poraza.

Naš predlog

Poznato je da je Mehelen najslabiji gost u ligi i mišljenja smo da će Standard to umeti da iskoristi, zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 2.01.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.