Utorak, 17/01 - Fudbal, Španija, Kup Kralja
17/01Deportivo Alaves vs Sevilja1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
16/01/2023 14:26
Od utorka nas očekuju mečevi u španskom Kupu Kralja, a ovog puta smo za vas pripremili susret između Alavesa i Sevilje. Početak meča između ova dva tima je zakazan za 21h.
Alaves

Nakon nekoliko veoma uspešnih sezona u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala, Alaves je prošle sezone nažalost ispao iz lige.
To se ni u jednom trenutku nije dovodilo u pitanje pošto je tim iz Baskije na kraju završio na poslednjem mestu na tabeli uz čak osam bodova manjka u odnosu na timove koji su opstali.
Ove sezone Alaves igra u Segundi, i trenutno se ova ekipa nalazi na petom mestu na tabeli uz samo šest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Eibar.
U prošlom kolu je dojučerašnji prvoligaš poražen na gostovanju kod Ovijeda, kada je bilo 1:0.

Sevilja

Malo ko se nadao da će Sevilja imati ovoliko problema u ovogodišnjem izdanju španske La Lige, a trenutno je situacija takva da se Andalužani nalaze na osamnaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
U prošlom kolu je četa Horhea Sampaolija doživela novi poraz, i to na gostovanju kod Đirone, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Ne treba zaboraviti da su pre toga Andalužani ostvarili pobedu pred svojim navijačima nad Hetafeom, ali i deklasirali Linares u Kupu Kralja rezultatom 5:0.

Naš predlog

Alaves će se svakako više fokusirati na Segundu pošto ova ekipa želi da završi na mestu koje vodu u La Ligu, dok Sevilja upravo Kup Kralja vidi kao svoju jedinu šansu da naredne sezone zaigra u evropskim takmičenjima, pošto je poznato da pobednik Kupa ide u Ligu Evrope, pa vam zbog svega toga savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.