Sreda, 18/01 - Fudbal, Škotska, Premijeršip
18/01Kilmarnok vs Rendžers1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
16/01/2023 17:11
Škotko fudbalsko prvenstvo se polako ali sigurno zahukatava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Kilmarnoka i Rendžersa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Kilmarnok

Kilmarnok se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli škotskog šampionata, pa ne treba ni pominjati da će primarni cilj ovog tima biti opstanak u društvu najboljih.
Trenutno Kilmarnok ima tri boda više od "fenjeraša" Ros Kauntija, a u prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Seltika, kada je bilo 2:0, što je svakako bilo nešto što se očekivalo.
Na domaćem terenu je do sada Kilmarnok odigrao deset mečeva i upisao pet trijumfa, tri remija i dva poraza.

Rendžers

Kako sada stvari stoje Rendžers će i drugu godinu zaredom ostati bez naslova prvaka, pošto u ovom trenutku prvoplasirani Seltik ima čak devet bodova viška, što je za prvenstvo poput škotskog vrlo verovatno i nenadoknadiva bodovna razlika.
U prošlom kolu su popularni "policajci" ostvarili veoma važan trijumf na nimalo prijatnom gostovanju kod Dandija, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Inače, u gostima je do sada Rendžers odigrao deset susreta i ostvario šest trijumfa, dva remija i dva poraza.

Naš predlog

Ukoliko želi da sačuva kakvu takvu nadu za titulom, Rendžers prosto mora da slavi na ovom susretu a mišljenja smo da će se to i desiti pa vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.