Sreda, 18/01 - Fudbal, Španija, Kup Kralja
18/01Real Betis vs OsasunaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
17/01/2023 22:39
U sredu je veoma interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali meč španskog Kupa Kralja, u kom će snage odmeriti Betis i Osasuna. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Betis

Fudbaleri Betisa za primarni cilj ove sezone imaju direktan plasman u Ligu šampiona, što će bez ikakve sumnje biti izuzetno težak zadatak.
U ovom trenutku se Andalužani nalaze na šestom mestu na tabeli uz isti broj bodova u odnosu na četvrtoplasirani Atletiko Madrid, koji ima i meč viška pa dolazimo do zaključka da se Zeleni nalaze u veoma lepoj situaciji.
Inače, u prošlom kolu je tim sa "Benito Viljamarina" slavio na veoma teškom gostovanju kod Rajo Valjekana, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Osasuna

Kako sada stvari stoje utisak je da će ovo biti još jedna veoma mirna sezona za tim iz Pamplone, koji bi po svemu sudeći bez većih problema trebalo da dođe do opstanka u društvu najboljih.
U ovom trenutku se Osasuna nalazi na fantastičnom sedmom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na Betis, kod koga između ostalog i gostuju u večerašnjem meču Kupa Kralja.
U prošlom kolu je sedmoplasirani tim na tabeli odigrao još jedan sjajan meč i slavio na svom terenu protiv Majorke, a taj duel u Pamploni je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da će i jedni i drugi želeti da dođu do prolaska dalje, što nam po svemu sudeći obećava golove na obe strane, pa vam toplo preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.